Als bedrijf is snel internet niet meer weg te denken. Een stabiele en veilige verbinding is voor de meeste bedrijven noodzakelijk. Veel organisaties werken namelijk tegenwoordig in de Cloud. Iedereen heeft dus de gehele dag een snelle verbinding nodig. In dit artikel vertellen wij u alles wat u moet weten over het aanleggen van een B2B glasvezelverbinding.

Wat is glasvezel?

Glasvezel is uitgevonden in 1966 door de Chinese wetenschapper Charles Kao. Door de jaren heen is het glasvezel steeds meer verfijnd. Elk jaar wordt de techniek achter glasvezel verbeterd. Momenteel heeft een glasvezelbekabeling het meest stabiele netwerk. In Nederland is de eerste B2b glasvezelbekabeling aangelegd in de jaren 90. Sinds de jaren 90 zijn er steeds meer bedrijven en consumenten die gebruik maken van glasvezel. Als bedrijf kan je tegenwoordig bijna niet meer zonder een glasvezelverbinding.

Waarom B2B glasvezel

Iedereen heeft wel eens gehoord van glasvezel, u heeft het zelf of u kent een bedrijf die het heeft laten aanleggen. Veel organisaties weten echter niet dat het vele malen sneller is dan de traditionele internetverbindingen. Bij de traditionele internetverbindingen gaan er meerdere verbindingen over één kabel, waardoor u soms snelheid moet delen met andere bedrijven. Bij een glasvezelverbinding is dit niet het geval en heeft u altijd uw eigen verbinding. Glasvezel zorgt er dus voor dat uw internet sneller wordt. Hoeveel mensen op de glasvezelverbinding zitten maakt hierbij niet uit.

Voordelen van glasvezel

• Sneller internet
• Geen vertraging met meer mensen
• Sneller downloaden en uploaden
• Geen storingen

Werkzaamheden die wij uitvoeren

Smart indoor Solutions is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van (data)netwerken. Wij gebruiken alleen de allerbeste technieken en materialen. Na een meting waar wij alles bespreken met de opdrachtgever, gaan wij direct aan de slag. Hierna kan uw organisatie decennialang genieten van uw netwerk. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden glasvezelnetwerken voor bedrijven.

Bekijk al onze verschillende diensten

Door Smart Indoor Solutions B2B glasvezel laten aanleggen

Onze organisatie richt zich op organisaties binnen Nederland. Glasvezel gaat steeds meer gebruikt worden, omdat er nog geen alternatieve beschikbaar zijn voor een vergelijkbare, aantrekkelijk prijs. heeft u interesse in glasvezelbekabeling voor uw organisatie of een ander soort netwerk?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier, stuur ons een mail op info@smartindoorsolutions.nl of bel naar 0800-2473845

Vraag een offerte aan